Socialdans

På SSS har vi många socialdanskvällar som arrangeras av vårt socialdansutskott. Det finns inget fast schema, utan datumen sätts vanligtvis inför varje termin. Du kan följa oss på Facebook eller kolla i vår kalender för att hitta aktuella evenemang. Den mest aktuella informationen om våra evenemang hittar du på Facebook, och det går att se informationen utan att ha ett facebookkonto.

Friday Night Swingout

På dessa kvällar är musiken swingorienterad och lindyvänlig. 

Kom som du är och dansa in helgen med oss på under en avslappnad kväll med socialdans i våra lokaler på Odengatan. Umgås med gamla så väl som nya vänner och kanske pröva några snygga moves på dansgolvet! Finns enklare fika att köpa och det finns även möjlighet att värma medhavd mat.

Friday Night Blues

Ungefär en gång i månaden dansar vi bluesdans på Odengatan, vänta dig allt från långsamma jazziga blueslåtar till mer fartfylld Chicago blues och funk-inspirerade låtar. Det händer också att vi har livemusik vissa kvällar, speciellt när vi har lite större helgworkshops.

Friday Night Shuffle

För fantastiska intima balboakvällar är det denna som gäller. Sker ungefär en gång i månaden på Odengatan.

Saturday night fusion

Detta är en lite nyare företeelse på SSS startat av bluesgänget. På våra fusionkvällar lämnar vi jazz- och bluesvärlden och utforskar mer varierad, ofta modern och elektronisk musik. Vi har inga lektioner i fusion men socialkvällarna inleds ofta med en konceptklass, och dansen blir ofta en blandning och ett möte mellan de olika dansstilar som deltagarna tar med sig.

Vill du gå en kurs?

Anmäl dig till en av våra kurser och briljera sedan på socialdansen!

Bli medlem

Medlemmar får rabatt på alla våra socialkvällar, vanligtvis 50% av ordinarie pris.

Swedish Swing Society

Vi är en förening som brinner för allt som har att göra med swing- och bluesdans. Välkommen hem till oss. Här kan du dansa lindy hop, balboa, blues, stepp och autentisk jazz.

Följ oss på sociala medier